ÚJRA NYITUNK!

Kategóriás képzések online
Érdeklődni és jelentkezni:
E-mail: szaktanfolyam@kiskun.autosiskola.hu
Telefonszám: 76/509-221, 20/438-40-20

ÚJ IRODÁBAN

ÚJ HELYEN

ÚJRA A KORMÁNY MÖGÖTT

ÚJRA INDULNAK A VIZSGÁK

Nagyon fontos, hogy az alábbiakat be kell tartanotok:
Mindenki a saját oktatójával egyeztessen a következő forgalmi óra időpontjáról!
A forgalmi órákon kötelező a MASZK és a KESZTYŰ viselése, azt hozzatok magatokkal! Ha ez hiányzik, az oktató megtagadhatja az óra megtartását! Mindannyiunk érdeke, hogy a védekezés szabályait betartsuk, kérjük ezt vegyétek komolyan!‼
Ezen a héten a korábban megszokott nyitva tartással 8-16 óra között várunk titeket!

Kecskemét, 2020. május 06.

Tisztelt Szülők!

Nem hiszem, hogy van olyan szülő, aki szívesen fosztaná meg gyermekét a szabad mozgás örömétől! Nem hiszem, hogy van olyan fiatal, aki ne szeretne szabadon közlekedni, élni, gyorsan célhoz érni! Türelmes oktatóink ehhez nyújtanak segítséget Önöknek ezentúl is.

A kétkerekűekkel ("M" moped, "A1", "A" korlátozott, nagy "A" PÁV-val, ehhez pályaalkalmassági vizsgálat is szükséges!) történő közlekedés igénye mindig is meg volt, de az új nagy értékű motorok, mopedek nem mindenki számára elérhetőek, pedig 14-16 éves korban megszerzett jogosítvány nagyon jó alapot szolgáltat a gyerekeknek az általános, egész életükre kiható közlekedési kultúrájuk megalapozásához. Nincs későn 17-20 éves korban sem megalapozni ezt a közlekedési magatartást a "B" (úrvezetői) jogosítvány megszerzésével. A KRESZ-szabályok betartásának fiatalon történő elsajátítása, megtanulása jó hatással lehet életünk során a szabálytudatos magatartás formálására!
A megfelelő életkorban átélt szabadság, szabadon mozgás élménye, a szabályok időben történő elsajátítása növeli az esélyeket a sikerre. Türelmes és tapasztalt oktatóink ezt kínálják önöknek Bács-Kiskun megye városaiban. Aki munkánk hátteréről, indítékainkról, filozófiánkról többet akar megtudni, keresse a KISKUN AUTÓSISKOLA helyi kirendeltségeit, és tekintse meg honlapunkat a www.kiskun.autosiskola.hu cím alatt. Etikai kódexünk olyan értéket ápol, melyek - az önök akaratával és oktatóink támogatásával - garantálják a sikert!
Kollektívánk szakmai örököse azoknak, akik több tíz éve végzik a "hivatásos gépjárművezetők" képzését. Remek lehetőségeket és kedvezményeket élveznek a sorköteles korú fiatalok és a munkanélküliek. Folyamatosan indítjuk tanfolyamainkat a magas kategóriákban ("C" tehergk, "C1" tgk, 7.5 t-ig, "C1+E", "C1+E" tgk. pótkocsival, "D1" kisbusz, "C1+E" kisbusz pótkocsival, "D", "D+E"busz) is. Talán nem mindenki tudja, hogy ha egy járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege meghaladja a 3,5 t-át, (pl. személygk. + utánfutó), akkor annak vezetéséhez "B+E" kategóriás jogosítvány is szükséges. Ehhez egyedülálló ajánlatunk van a megyében!

A nálunk végzett szállítmányozók - aktív vállakozóként vagy munkavállalóként - szükségét érezhetik a változó jogszabályok követésének. Ehhez szintén remek lehetőséget biztosít honlapunk pl. a tesztlapos gyakorlás lehetőségével, továbbá ez e témakörökben szerzett szaktanfolyamaink (KKSZ - közúti közlekedési szolg. végzők szaktanfolyama, TIR - nemzetközi gk. vezetők tanfolyama, ADR - veszélyes anyagot szállítók tanfolyama).

A "pontrendszer" életbe léptetésével megnő az ázsiója az "utánképzésnek", amit a jogosítványukat újra birtokolni szándékozóknak tartunk.

Bár egyelőre még nem jelentkezett kielégítő igény, de megfelelő létszámú jelentkező esetén örömmel szervezünk "csúszós tréninget" és "közlekedési magatartást formáló tréninget".
Közlekedési magatartást formáló tréningre szeretettel várunk minden nálunk kettő évvel korábban végzett tanulónkat.

Ezen a tréningen a két éves vezetői rutin megszerzése után többlet ismereteket szerezhetnek saját vezetési stílusukról, kockázat vállalási hajlamukról, konfliktus kezelési technikájukról.

Örömmel tartunk továbbképzéseket (pl. KRESZ 2001. évi módosításából) gépjárműflottát üzemeltető intézményeknek, vállalkozásoknak, szívesen segítünk középiskoláknak és általános iskoláknak a mindenkori tanrend keretében végzendő közlekedésre nevelés területén.

© 2020 Kiskun Autósiskola - Minden jog fenntartva! | Design by W3layouts