ÚJRA NYITUNK!

Kategóriás képzések online
Érdeklődni és jelentkezni:
E-mail: szaktanfolyam@kiskun.autosiskola.hu
Telefonszám: 76/509-221, 20/438-40-20

ÚJ IRODÁBAN

ÚJ HELYEN

ÚJRA A KORMÁNY MÖGÖTT

ÚJRA INDULNAK A VIZSGÁK

Nagyon fontos, hogy az alábbiakat be kell tartanotok:
Mindenki a saját oktatójával egyeztessen a következő forgalmi óra időpontjáról!
A forgalmi órákon kötelező a MASZK és a KESZTYŰ viselése, azt hozzatok magatokkal! Ha ez hiányzik, az oktató megtagadhatja az óra megtartását! Mindannyiunk érdeke, hogy a védekezés szabályait betartsuk, kérjük ezt vegyétek komolyan!‼
Ezen a héten a korábban megszokott nyitva tartással 8-16 óra között várunk titeket!

Kecskemét, 2020. május 06.

A gépjárművezető képző szakoktató képzése és továbbképzése

Dolgozatunk célja a megfelelés, kísérlet a probléma strukturálására, javaslat a megoldásra, figyelembe véve a lehető legtöbb körülményeket, rögzíteni egy távoli, de elérhető állapotot, amit megvalósításra érdemesnek tartunk.

Célunk rávilágítani a gépjárművezető képző szakma kereteinek bővítési lehetőségeire új tanfolyamok, képzési formák megfogalmazása úgy, hogy mindez kompatibilis legye az EU követelményeivel 2007-ben rendkívüli érdeksérelmek nélkül, egyértelművé váljon, hogy pályázati pénzeket az eddigieknél nagyobb mértékben csak így nyerhetünk a szakmánkban dolgozók oktatása számára.

Nézőpontunk az autósiskolát vezetőké, számukra strukturáljuk fogalmazzuk, tesszük ? egyféleképpen ? jobban strukturáltá jelenlegi helyzetünket, a gépjárművezető képző szakokta-tók képzése és továbbképzése területén, javasolva egy kreditponton alapuló értékelés bevezetését.

Dolgozatunk tárgya a felnőttképzés gépjármű vezető képzés területén alkalmazható technikáit módszereit a működtetés céljából megtervezni. Azoknak a szakoktatóknak a képzését, akiknek a hivatása, akiknek az értékrendjében kiemelt helyet foglal el azoknak a képzése, oktatása akiknek balesetmentesen, önmagukat a járművüket és az út törvényeit ismerve kell célhoz érniük.

Letöltés: WORD ? Letöltés PDF 

Letölthető fájlok

© 2020 Kiskun Autósiskola - Minden jog fenntartva! | Design by W3layouts